Porkkanakeitto

Kuullota sipulit, kuutioidut porkkana ja jauho öljyssä.

Lisää vesi ja kasvisliemi.

Keitä kypsäksi ja soseuta keitto.

Lisää kerma ja hieman paprikaa sekä rakuutaa tai korianteria.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 349 grammaa

Krisse2506
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 1313g0kcal0g0g0g0g
Porkkana 876g286kcal5.4g48.7g1.8g22.3g
Sipuli (kuorittu)44g12kcal0.6g2.1g0.1g0.7g
Öljyt, rypsiöljy, kylmäpuristettu (Golden Star), 13.5 g, 1 rkl13g118kcal0g0g13.1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 8.8g30kcal0.9g6.1g0.1g0.3g
Kasvisliemi fond du chef (Knorr), annos 100g13g16kcal0.3g0.8g1.2g0.2g
Kevytkerma, Pirkka , vähälaktoosinen, iskukuumennettu (Ingman), annos 50g175g210kcal5.6g7.9g17.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4886g1344kcal25.6g131.2g67.6g47g
Valittu annoskoko2443g672kcal12.8g65.6g33.8g23.5g
Annoskoko puolitettuna1222g336kcal6.4g32.8g16.9g11.8g
Arvot/100g100g28kcal0.5g2.7g1.4g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=278011