Kurkut kermaviilissä

Viipaloi tuore- tai avomaakurkkuja.

Laita kannelliseen astiaan ja lisää hieman suolaa.

Ravistele kurkkuja, että niistä irtoaa ylimäräinen neste.

Kaada neste pois ja lisää kermaviili, hunaja ja pippuri.

Sekoita.

tämä virolaisesta keittokirjasta löytyi.

Hyvää mutta kaloreita tuntuu olevan, siis vain pieninä annoksina.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 76 grammaa

Merituulikki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kurkku 1600g175kcal9g22.4g1.6g11.2g
Kermaviili, rasvaa 10-12% 800g1058kcal21g25.6g96g0g
Suola, annos 3g24g0kcal0g0g0g0g
Hunaja 20g66kcal0.1g16.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4888g2599kcal60.2g128.4g195.2g22.4g
Valittu annoskoko2444g1299kcal30.1g64.2g97.6g11.2g
Annoskoko puolitettuna1222g650kcal15.1g32.1g48.8g5.6g
Arvot/100g100g53kcal1.2g2.6g4g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=305021