Tonnikalapiiras

# Kaada vesi pois tonnikalapurkeista.

Sekoita kaikki pohjan raaka-aineet keskenään (leivinjauhe aina vehnäjauhojen kanssa) ja kaada taikina voideltuun ja jauhotettuun piirakkavuokaan

# Sekoita sitten täytteen ainekset keskenään, vaikka samassa kulhossa ja kaada täyte raa'an pohjan päälle.

# Lisää halutessasi hieman juustoraastetta

# Paista 200 asteessa kauniin ruskeaksi (= n.½ tuntia?).

Taikina tulee piirakkavuokaan (24 cm) piripintaan: käytä siis hieman isompaa tai suojaa uunin pohja vaikkapa pellillä.

Ohje: Siirry sivulle!

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 153 grammaa

Inaaz
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kermaviili, kevyt (Arla), annos 100g800g480kcal29.6g58.4g16g0g
Kananmuna kuoreton 330g471kcal41.2g1g33.8g0g
Sämpyläjauho, vehnäjauho, ruisjauho, vehnärouhe 275g864kcal29g163.3g6g15.1g
Leivinjauhe 20g35kcal1g7.6g0g0.1g
Kananmuna kuoreton 220g314kcal27.5g0.7g22.6g0g
Tonnikala vedessä 600g627kcal134.6g0g9g0g
Juustoraaste x-tra 15 %, annos 100g200g520kcal60g4g30g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4890g6621kcal645.8g470g234.8g30.4g
Valittu annoskoko2445g3310kcal322.9g235g117.4g15.2g
Annoskoko puolitettuna1223g1655kcal161.5g117.5g58.7g7.6g
Arvot/100g100g135kcal13.2g9.6g4.8g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=163933