Paprikakeikaus

POHJA:
voita, venhäjauhoa, leseitä, vettä-->nypi voi, jauhot ja leseet.

Lisää vesi ja sekoita tasaiseksi taikinaksi.

Laita jääkaappiin odottamaan.

TÄYTE: Suikaloi paprikat (eri värisiä :) ja sipuli.

Kuullota öljyssä n. 10 min, kunnes osa nesteestä on haihtunut.

Mausta maun mukaan.

Kaada paprikaseos voideltuun vuokaan (26cm) fetan ja kanan kanssa.

Kauli taikinasta pyöreä levy ja nosta täytteiden päälle.

Painele reunat tiiviiksi ja tee haarukalla muutama reikä.

Paista 225 n. 25 min. Anna jäähtyä 10 minsaa ennen kumoamista.

Ohje otettu Pirkan ruoka-lehdestä (maaliskuu 2012)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 306 grammaa

Rannekoru
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 200g1451kcal2.4g0.8g162.6g0g
Vehnäjauho, sunnuntai325g1138kcal39g230.7g6.8g9.7g
Kauralese 60g216kcal10.8g27.4g4.6g10.5g
Paprika punainen 1000g293kcal9.4g45g4g19g
Sipuli 110g33kcal1.4g5.3g0.2g1.9g
Salaattijuusto kuutioina suolavedessä (Pirkka), annos 50g350g805kcal52.5g3.5g66.5g0g
Broilerifileesuikale (Atria)400g440kcal92g0g8.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4890g8751kcal415g625.4g506.2g82.2g
Valittu annoskoko2445g4375kcal207.5g312.7g253.1g41.1g
Annoskoko puolitettuna1223g2188kcal103.8g156.4g126.6g20.6g
Arvot/100g100g179kcal8.5g12.8g10.4g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=286051