Pekonipastakastike (tomaatti)

Oliiviöljy pannulle ja kuulotetaan sipulit öljyn ja veden seoksessa.

Lisätään tomaattimurska ja valkosipuli sekä mausteet.

Kiehutetaan vettä sopivasti lisäillen kunnes kastike on paksua ja tomaattimurskan kokkareet alkavat hajota.

Maustetaan punapippurilla jos on, muuten mustapippuria maun mukan.

Valmis.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1631 grammaa

Apotiti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 41g358kcal0g0g40.5g0g
Sipuli (kuorittu)150g41kcal2g7.2g0.3g2.6g
Tomaattimurska 1200g353kcal6.7g63.6g2.4g22.8g
Valkosipuli 30g33kcal2.4g4.9g0.2g0.6g
Pekoni, paistettu 255g1313kcal41.9g0g129.3g0g
Vesi750g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g15g0kcal0g0g0g0g
Basilika, kuivattu 6g15kcal0.9g1.2g0.2g2.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4893g4225kcal107.8g153.8g345.8g56.8g
Valittu annoskoko2447g2113kcal53.9g76.9g172.9g28.4g
Annoskoko puolitettuna1223g1056kcal27g38.5g86.5g14.2g
Arvot/100g100g86kcal2.2g3.1g7.1g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=321708