Kaalikeitto talven alle

Värikäs keitto kylmän kosteisiin keleihin!

Valkokaali, punakaali pieneks.

Vesi kattilaan, kaalit sinne.

Karkeaksi raastetut porkkana ja lanttu lisätään kattilaan.

Paprika, purjo, sipuli suikaleeksi ja kattilaan.

Tomaattimurska seoksen päälle.

Ja jotain sieniä pitää laittaa mukaan.

Tähän laitoin kuivattuja mustatorvisieniä, käy keittoihin.

Sekoita.

Mausta.

Lisää myös ½tl pippurisekoitusta, jos tunnet niin.

Niin, ja Aromat antaa syvyyttä makuun.

Keittele mielenmukaan muutamia tunteja.

Nauti ja laihdu!

Reseptistä tulee n. 13 annosta ja yksi annos painaa n. 306 grammaa

Jalopeura
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali keräkaali 369g103kcal4.4g15g0.7g7.7g
Vesi, vesijohtovesi 922g0kcal0g0g0g0g
Punakaali 264g69kcal4.1g9.3g0.5g5g
Purjosipuli 75g17kcal1.4g1.8g0.2g1.6g
Lanttu 49g14kcal0.5g2.3g0.1g0.9g
Porkkana, keskikokoinen 65g117g33kcal0.7g7g0.2g2.9g
Paprika punainen 44g13kcal0.4g2g0.2g0.8g
Tomaattimurska, X-tra (400g tölkki)492g123kcal4.9g27.1g0g6.9g
Riistafondi (Touch of taste), annos 15g12g6.8kcal0.6g1g0.1g0g
Sipuli (kuorittu)74g20kcal1g3.5g0.1g1.3g
Soijakastike 7.4g4.5kcal0.4g0.7g0g0g
Chilikastike makea (Rainbow), annos 20g9g18kcal0g4.2g0g0g
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g12g3.7kcal0.1g0.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4896g847kcal37g148.8g4.2g54.2g
Valittu annoskoko2448g424kcal18.5g74.4g2.1g27.1g
Annoskoko puolitettuna1224g212kcal9.3g37.2g1.1g13.6g
Arvot/100g100g17kcal0.8g3g0.1g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=145823