Kimmon Nakkikeitto

Laita 1,5 l vettä ja paistinpannu kuumenemaan.

Pilko 6 keskikokoista perunaa pieniksi ja laita kiehuvaan suolaveteen.

Pilko perunoiden kypsyessä 15 kalkkunanakkia pieniksi ja ruskista ne pannulla.

Kaada nakit ja kaksi lihaliemikuutiota pataan.

Kun perunat tuntuvat haarukalla viittä vaille kypsiltä, kaada sekaan 1-2 pussia keittojuureksia.

Odota pari minuuttia ja tarjoile.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 306 grammaa

Juhanii
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kalkkunanakki Atria 5%839g839kcal100.7g21.8g40.3g0g
Lihaliemikuutio Maggi11g31kcal1g0.8g2.6g0g
Peruna, keskikokoinen 60g1198g719kcal18g155.8g1.2g10.8g
Keittojuurekset, Rainbow400g100kcal3.6g19.2g1.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4896g3378kcal246.6g395.2g90.6g21.6g
Valittu annoskoko2448g1689kcal123.3g197.6g45.3g10.8g
Annoskoko puolitettuna1224g845kcal61.7g98.8g22.7g5.4g
Arvot/100g100g69kcal5g8.1g1.9g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=154645