Bataattisipulikeitto

Keitä kuoritut ja pilkotut sipulit ja bataatti pehmeäksi suolavedessä.

Survo soseeksi ja lisää ruokakerma, ja tarvittaessa tilkka vettä.

Tarkista suola ja mausta sitruunapippurilla.

Anna hautua kannen alla 10min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 272 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Bataatti, kuorittu 1502g1216kcal23.6g252.8g0.8g45.1g
Sipuli (kuorittu)165g45kcal2.1g7.9g0.3g2.8g
Vesi, vesijohtovesi 451g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl300g255kcal4.2g13.2g21g0g
Suola, annos 3g23g0kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g7.5g13kcal0.6g2.4g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4896g3057kcal61g552.6g44.4g95.8g
Valittu annoskoko2448g1528kcal30.5g276.3g22.2g47.9g
Annoskoko puolitettuna1224g764kcal15.3g138.2g11.1g24g
Arvot/100g100g62kcal1.2g11.3g0.9g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=279920