Insalata Mozzarella

1. Keitä pasta ohjeen mukaan.

Huuhtele ja valuta.

2. Sekoita marinadin aineet keskenään: 2rkl rypsiöljyä, 1 rkl balsamiviinietikkaa, 2rkl app. mehua, 1/2-1 tl suolaa, 1 tl sokeria, 1/2-1tl mustapippurirouhetta, 1 vs. kynsi, 1/2dl tuoreita basilikan lehtiä hienonnettuna.

Lisää marinadi pastan joukkoon ja anna marinoitua kylmässä pari tuntia.

3. Leikkaa mozzarella viipaleiksi (alkup.

Ohjeen mukaan 200g, tähän laskettu 1 pkt / 125g) ja kirsikkatomaatit puoliksi.

Vuoraa laakea astia revityllä salaatilla.

Asettele päälle marinoitu pasta, mozzarella ja tomaatit.

Koristele basilikan lehdillä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 272 grammaa

Mariaana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Proteiinipasta, tumma, Torino338g1148kcal77.6g178.9g12.5g20.2g
Balsamiviinietikka (Kuhne), annos 15g34g38kcal0.2g7.8g0g0g
Appelsiinimehu, Valio, 2 dl338g128kcal3.4g30.4g0g0g
Sokeri 9g37kcal0g9g0g0g
Rypsiöljy 63g557kcal0g0g63g0g
Basilika, tuore 23g6.1kcal0.7g0.2g0.2g0.4g
Mozzarella Granarolo, 1 pkt=125g281g689kcal50.6g1.7g53.4g0g
Miniluumutomaatti, annos 250g563g113kcal3.4g18.6g1.7g0g
Jäävuorisalaatti rapea, amerikansalaatti 788g102kcal8.8g7.7g1.6g9.5g
Valkosipuli 14g15kcal1.1g2.2g0.1g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4896g5664kcal291.6g513g265g60.8g
Valittu annoskoko2448g2832kcal145.8g256.5g132.5g30.4g
Annoskoko puolitettuna1224g1416kcal72.9g128.3g66.3g15.2g
Arvot/100g100g116kcal6g10.5g5.4g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=56565