Puolukkarönttönen

Pohjaan ruisjauho 3,5 dl, 1 tl suolaa, 1,5 dl kylmää vettä

täytteeseen 200g tuoreita puolukoita tai pakastettuja ja 200g keitettyä peurunaa.

Survotaan sekaisin.

Lisää makeutusainainetta jos haluat.

Leivotaan niinuin karjalanpiirakat ja paistetaan 150 c noin 15 min.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 51 grammaa

Pehmo84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruisjauho Pirkka839g2558kcal81.3g511.6g16.8g125.8g
Puolukka 799g310kcal3.5g54.3g4g20.8g
Suola, annos 3g12g0kcal0g0g0g0g
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 799g605kcal14.9g123.2g1.6g8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4896g6946kcal199.4g1378.2g44.8g309.2g
Valittu annoskoko2448g3473kcal99.7g689.1g22.4g154.6g
Annoskoko puolitettuna1224g1737kcal49.9g344.6g11.2g77.3g
Arvot/100g100g142kcal4.1g28.1g0.9g6.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=116480