Suklaafudge

Sekoita kaakaojauhe, sokeri, siirappi ja kerma; keitä n. 35 min kokoajan sekoittaen.

Voit tarkistaa toffeen rakenteen tiputtamalla tipan kylmään veteen; jos se jähmettyy se on valmista.

Lisää voi ja vaniljasokeri, vatkaa kuohkeaksi.

Aseta seos jäähtymään uunipellille, vuokaan tms, voidellun leivinpaperin päälle.

Reseptistä tulee n. 50 annosta ja yksi annos painaa n. 17 grammaa

O0na
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaakaojauhe, sokeroimaton 175g648kcal32.4g19.3g38g53.3g
Sokeri 1365g5540kcal0g1363.5g0g0g
Siirappi 117g352kcal0.1g86.5g0g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 584g1928kcal11.7g17.5g204.4g0g
Leivontamargariini 80%, pirkka/rainbow/eldorado 164g1161kcal1.2g0.7g130.8g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g44g175kcal0g43.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4896g19608kcal90.8g3061.8g746.4g106.6g
Valittu annoskoko2448g9804kcal45.4g1530.9g373.2g53.3g
Annoskoko puolitettuna1224g4902kcal22.7g765.5g186.6g26.7g
Arvot/100g100g401kcal1.9g62.5g15.2g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=158297