Puolukkalätyt, karppi

(Sulatetut) puolukat soseutetaan tehosekoittimella.

Lisätään loput ainekset (ripaus suolaa ja halutessaan kanelia, itse jätin kanelin laittamatta), sekoitetaan taikinaksi, vaahdottamista kannatta varoa muuten lätyistä tulee hauraita.

Taikina lusikoidaan leivinpaperilla vuoratulle pellille lättysiksi (12 kpl).

Paistetaan 200 asteisessa uunissa 10-15 minuuttia.

Itse en sulattanut puolukoita :D mutta ihan hyviä tuli silti!!!

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 136 grammaa

Hellsangel
AineksetMääräEnergiaPHRK
Puolukka 1202g466kcal5.3g81.7g6g31.2g
Kananmuna kuoreton 661g943kcal82.6g2g67.7g0g
Psyllium husk (Natures of scandinavia), annos 7g15g8.3kcal0.9g0.5g0.3g15g
Mantelijauhe (Meira), annos 80g300g1802kcal72.1g19.8g162.2g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl270g2433kcal0g0g270.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4896g11305kcal321.8g208g1013g92.4g
Valittu annoskoko2448g5653kcal160.9g104g506.5g46.2g
Annoskoko puolitettuna1224g2826kcal80.5g52g253.3g23.1g
Arvot/100g100g231kcal6.6g4.2g20.7g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=178794