Jogurttiletut

Sekoita jogurtin sekaan maito ja munat.

Sekoita toisessa astiassa jauhoihin suola ja leivinjauhe.

Lisää kuivat aineet nesteeseen ja sekoita hyvin.

Lisää lopuksi vielä mukaan juokseva margariini.

Anna seistä puolisen tuntia ja paista pikkulettupannulla.

Jauhojen tilalla voi käyttää myös vehnäjauhoja ja jogurtiksi voit valita tietenkin oman suosikkisi!

Reseptistä tulee n. 50 annosta ja yksi annos painaa n. 17 grammaa

Rusinalintu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mansikkajogurtti (Valio)714g571kcal24.3g85.7g14.3g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 714g326kcal21.4g34.3g10.7g0g
Kananmuna kuoreton 471g672kcal58.9g1.4g48.3g0g
Spelttijauhot, puolikarkea, brinkkala429g1371kcal64.3g252.8g11.1g42.8g
Ruokasuola jodioitu 20g0.5kcal0.1g0g0g0g
Leivinjauhe 14g25kcal0.7g5.4g0g0.1g
Juokseva kasviöljyvalmiste (Pirkka), annos 10g86g634kcal0g0g70.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4896g7200kcal339.4g759.2g309.4g85.8g
Valittu annoskoko2448g3600kcal169.7g379.6g154.7g42.9g
Annoskoko puolitettuna1224g1800kcal84.9g189.8g77.4g21.5g
Arvot/100g100g147kcal6.9g15.5g6.3g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=181979