Bataatti-mungpapukeitto

Liota mungpapuja jääkaapissa n. 8 h ennen keittämistä.

Pilko porkkanat, sipuli ja bataatti paloiksi.

Lisää vettä päälle niin, että juurekset peittyvät ja keitä 10 min. Lisää sitten liotetut pavut sekaan ja keitä vielä 10-15 min. kunnes juurekset on pehmenneet.

Soseuta ja lisää vettä tarvittaessa.

Mausta.

236kCal/annos

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 306 grammaa

K1rs1kka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Bataatti, kuorittu 347g281kcal5.4g58.4g0.2g10.4g
Mungpapu, Risenta534g1548kcal128.1g213.6g5.3g0g
Sipuli 147g44kcal1.8g7g0.3g2.5g
Kurkuma, annos 2g5.3g2.7kcal0g0g0.1g0g
Valkosipuli 27g29kcal2.1g4.4g0.2g0.6g
Korianteri, tuore, annos 20g53g11kcal1.1g2.1g0.3g1.6g
Vesi, vesijohtovesi 1335g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4896g3832kcal277g571g12.8g30.2g
Valittu annoskoko2448g1916kcal138.5g285.5g6.4g15.1g
Annoskoko puolitettuna1224g958kcal69.3g142.8g3.2g7.6g
Arvot/100g100g78kcal5.7g11.7g0.3g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=207344