Mansikka-mannapuuro

1 l vettä + mehua
1 l mansikoita
½-1 dl sokeria
½-1 tl mineraalisuolaa (Pan)
2½ dl Myllyn Paras Mannasuurimoita tai Kauramannasuurimoita

Valmista laimennettu mehu seuraavasti: esim.

vettä n. 7 dl + mehua n. 3 dl, tarkista sopiva voimakkuus ja kiehauta mehu kattilassa.

Lisää mansikat, sokeria (määrään vaikuttaa mehun voimakkuus ja makeus), hiven suolaa ja mannasuurimot vatkaten sekaan.

Anna kypsyä hiljalleen n. 10 min välillä sekoittaen.

Tarjoile kuumana tai kylmänä.

Resepti: Arja Savela, Myllyn Paras Oy

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 153 grammaa

Xedra
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mehu, mehujuoma 1338g608kcal0.5g147.3g0.3g0.9g
Mansikka 669g311kcal3.3g56.2g1.3g12.7g
Sokeri 107g434kcal0g106.9g0g0g
Mannasuurimo 334g1058kcal34.1g212.7g3.7g11.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4896g4823kcal75.8g1046.2g10.6g50.6g
Valittu annoskoko2448g2412kcal37.9g523.1g5.3g25.3g
Annoskoko puolitettuna1224g1206kcal19g261.6g2.7g12.7g
Arvot/100g100g99kcal1.5g21.4g0.2g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=243970