Parmesan Kana

Kanafileet (550 g) leikataan suikaleiksi ja pyöritetään sulatetussa voissa (100 g) ja tämän jälkeen parmesan juustosta (45 g), persiljasta (kourallinen) sekä korppujauhossa (1 dl) valmistetussa seoksessa.

Lopuksi suikaleet pannaan uuniin (225 Celssiusta) 15 minuutiksi.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 153 grammaa

Carllange4
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kanafile (Kariniemi), annos 110g1760g1936kcal404.8g0g37g0g
Voi 320g2321kcal3.8g1.3g260.2g0g
Parmesan tuore raastettu (Castelli parmigiano reggiano), annos 70g144g565kcal47.5g0g40.9g0g
Korppujauho 160g586kcal16.8g119.8g1.6g8.5g
Persilja 64g18kcal0.9g0.7g0.1g5.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4896g10850kcal947.6g243.6g679.6g27.2g
Valittu annoskoko2448g5425kcal473.8g121.8g339.8g13.6g
Annoskoko puolitettuna1224g2713kcal236.9g60.9g169.9g6.8g
Arvot/100g100g222kcal19.4g5g13.9g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=265480