Charlotta

Valmista kääretorttu ohjeella "Kääretorttu omenasoseella".

Vuoraa pyöreäpohjainen kulho (n. 3 litran vetoinen) tuorekelmulla.

Leikkaa kääretorttu sentin viipaleiksi ja asettele torttuviipaleet kulhon pohjalle ja reunoille tiiviisti kiinni toisiinsa.

Valmista täyte: Laita 6 liivatelehteä likoamaan kylmään veteen.

Vatkaa kerma vaahdoksi.

Sekoita joukkoon rahka, sokerit ja puoli desiä Limoncello sitruunalikööriä.

Kuumenna desi vettä kiehuvaksi.

Puserra liivatelehdistä vesi ja sekoita ne kuumaan veteen.

Sekoita sula liivateseos kerma-rahkaan.

Kääntele joukkoon pilkotut persikat ja tuoreet/pakasteesta sulatetut vadelmat.

Kaada seos kääretorttupaloilla vuorattuun kulhoon.

Peitä kulho ja laita jääkaappiin jähmettymään muutamaksi tunniksi, mieluummin yön yli. Kumoa vadille ja poista kelmu.

Koristele halutessasi kermavaahtoruusukkeilla tms.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 153 grammaa

Mannas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, omega, 1 kpl221g287kcal28.9g0.7g18.3g0g
Sokeri 136g554kcal0g136.3g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 104g358kcal10.6g73g1.3g3.7g
Leivinjauhe 8g14kcal0.4g3g0g0g
Omenasose, omatekoinen401g522kcal0g120.4g0g6g
Kuohukerma,valio,2dl401g1365kcal8g12g140.5g0g
Maitorahka, milbona (500g)401g273kcal49g15.7g0.8g0g
Sokeri 64g261kcal0g64.1g0g0g
Persikkasäilyke sokeriliemessä 482g329kcal3.9g73.2g0.5g3.9g
Vadelma 201g82kcal2g8.2g1.6g7.4g
Vanilliinisokeri, teelusikka2.4g10kcal0g2.4g0g0g
Likööri, 15% vol, annos 80g16g33kcal0g4g0g0g
Liivatelehti, gelatiini10g34kcal8.2g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4896g8240kcal222g1026g326g42g
Valittu annoskoko2448g4120kcal111g513g163g21g
Annoskoko puolitettuna1224g2060kcal55.5g256.5g81.5g10.5g
Arvot/100g100g168kcal4.5g21g6.7g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=285021