Tonnikalapastavuoka

Keitä pastat, ja sekota ne kypsinä tunaan, voitele vuoka ja laita uuni n.200-225 asteeseen

sitten laita kattilaan voita, n. 3rkl ja sulata se pehmeeksi, lisää sekaan 2rkl venhäjauhoja, sekoita ja lisää 5dl kermaa tai maitoa, tai molempia.

ja sitten vielä juustoa sekaan, voi olla vaikka raastetta ( ite käytän sitä ) ja sekota.

sit kaadat sen sekotetun mössön vuokaan pasta-tunasekotuksen päälle, ja uuniin [ :) ]

päälle voi ripotella vielä raastetta. 40-50min [ :) ]

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1632 grammaa

Sepirott
AineksetMääräEnergiaPHRK
Penne Rigate (Rainbow), annos 100g750g2625kcal82.5g555g9g0g
Tonnikalaa hiutaleina vedessä (Rainbow)630g599kcal144.9g0g3.1g0g
Kasvirasvalevite, flora 70, laktoositon 63g390kcal0g0g44.1g0g
Vehnäjauhot, puolikarkea, Pouta30g108kcal3.9g21g0.6g1g
Maito, Kevyt750g345kcal24g36g11.2g0g
Juustoraaste mozzarella, Euroshopper225g653kcal58.5g0g47.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4896g9438kcal627.6g1224g230.6g2g
Valittu annoskoko2448g4719kcal313.8g612g115.3g1g
Annoskoko puolitettuna1224g2360kcal156.9g306g57.7g0.5g
Arvot/100g100g193kcal12.8g25g4.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=297559