Tonnikalakurpitsa piirakka

Valmista pohja.

Lisää tomaattimurska.

Raastettu porkkana, tonnikala ja kurpisapalat.

Päälle vielä juustoraaste.

Paista 200 asteessa n 15-20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 102 grammaa

Pakkasukko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kurpitsa 240g38kcal1.8g4.8g0.2g4.8g
Porkkana, keskikokoinen 65g223g62kcal1.3g13.2g0.4g5.6g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g342g120kcal5.5g23.6g0.3g4.8g
Tonnikala vedessä, rainbow479g479kcal95.9g2.4g9.6g0g
Voi 342g2484kcal4.1g1.4g278.4g0g
Talkkunajauho, sisältää ohraa 120g375kcal9.9g69.1g3.6g11.9g
Vehnäjauho puolikarkea 445g1527kcal45.4g311.6g5.3g15.6g
Leivinjauhe 17g30kcal0.9g6.5g0g0.1g
Juustoraaste, emmental, Ingman, 150240g935kcal69.5g3.6g69.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4896g12101kcal468.6g872.4g734.6g85.6g
Valittu annoskoko2448g6050kcal234.3g436.2g367.3g42.8g
Annoskoko puolitettuna1224g3025kcal117.2g218.1g183.7g21.4g
Arvot/100g100g247kcal9.6g17.8g15g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=310094