BBQ possu

Leikkaa kaslerit paloiksi ja sekoita lopuista aineista bbq-kastike.

Sekoita yhteen uunivuoassa ja paista n. 175-150 asteessa kunnes rasva sulaa ja liha on revittävissä silpuksi (1,5-2h).

Kaada päälle hieman tomaattipyrettä ja hunajaa ja paista hetki lisää n. 200 asteessa.

Syö esim.

vihreiden papujen kanssa.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 204 grammaa

Jemani
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kasler, a la Atria, Atria (3 viipaletta)1997g3794kcal299.5g16g279.5g0g
Tomaattipyree, Pirkka200g164kcal6.8g37.9g2g2g
Soijakastike 140g84kcal7.2g13.3g0.1g0g
Hunaja 80g264kcal0.4g64.5g0g0g
Valkosipuli, tuore, silputtu32g33kcal2.5g5.2g0.2g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4896g8678kcal632.8g273.8g563.6g5.4g
Valittu annoskoko2448g4339kcal316.4g136.9g281.8g2.7g
Annoskoko puolitettuna1224g2169kcal158.2g68.5g140.9g1.4g
Arvot/100g100g177kcal12.9g5.6g11.5g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=325811