Jiiveen Makuvoi

Hienonna tomatit, kaprikset, oliivit, timjami, valkosipulit ja sardiinit sekä sardellit hienoksi.

Sulata voi miedolla lämmöllä, älä paahda.

Lisää sulatetusta voista kirkas rasva hienonnettujen mausteiden päälle.

Jätä voin hera eli se valkoinen osuus sulatus astian pohjalle ja voit käyttää sen johonkin muuhun.

Sekoita voi ja mausteet, peitä ja anna maustua.

Sopii moneen tarkoitukseen, mutta erityisesti broilerille.

Makuvoi on mukailtu Akseli Herlevin kirjasta Täydellä sydämellä.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 68 grammaa

Jaska78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g1080g7884kcal10.8g10.8g864g0g
Aurinkokuivattu tomaatti252g456kcal6.8g30.2g35.3g0g
Valkosipuli 216g234kcal17.1g35.2g1.3g4.5g
Timjami (tuore) (Järvikylä), annos 10g144g68kcal2.2g10.5g1.7g4.3g
Kapris etikkaliemessä, Figaro144g44kcal3g6g0.7g4.6g
Sardiini, John West 90 g, oliiviöljyssä 90 g216g471kcal49.7g0.2g30.2g0g
Sardelli accuiughe in olio extravergine di oliva (Casa rinaldi), annos 10g216g1404kcal64.8g0g86.4g0g
Kalamata Oliivi, vähäsuolainen (Amalthia s.a.), annos 100g180g206kcal1.5g11.3g18.4g5.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4896g21534kcal311.8g208.4g2076g38.4g
Valittu annoskoko2448g10767kcal155.9g104.2g1038g19.2g
Annoskoko puolitettuna1224g5384kcal78g52.1g519g9.6g
Arvot/100g100g440kcal6.4g4.3g42.4g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=334020