Kukkakaalimuhennos koskenlaskijalla

Keitä kukkakaalit kypsäksi.

Sulata eri kattilassa voi, lisää vehnäjauhot koko ajan sekoittaen.

Lisää maito hiljalleen, koko ajan sekoittaen seokseen, jossa voi on imeytynyt vehnäjauhoihin.

Keitä hiljalleen n.10 minuuttia.

Lisää koskenlaskija paloina kastikkeeseen ja sekoita.

Ota kattila liedeltä, lisää suola ja keitetyt kukkakaalit valkokastikkeeseen ja halutessasi kruunaa hyppysellisellä rakuunaa.

Maistuu myös kylmänä ruisleivän päällä!

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 136 grammaa

Julette
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 1353g325kcal24.5g29.8g4.1g31.1g
Vehnäjauho puolikarkea 54g186kcal5.5g37.9g0.6g1.9g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen902g298kcal29.8g44.2g0g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g90g253kcal17.1g0g19.8g0g
Suola, annos 3g4.5g0kcal0g0g0g0g
Voi, 1 tl, 5 g45g329kcal0.5g0.5g36.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4896g2780kcal154.8g224.8g121.2g66g
Valittu annoskoko2448g1390kcal77.4g112.4g60.6g33g
Annoskoko puolitettuna1224g695kcal38.7g56.2g30.3g16.5g
Arvot/100g100g57kcal3.2g4.6g2.5g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=338204