Gluteeniton pizzapohja bulgjogurtilla

1 bulgarianjogurtti
2 kananmunaa
3dl gluteeniton jauhoseos

Sekoita kaikki ainekset keskenään.

vetelä taikina lusikalla pellille.

Esipaistaminen ei välttämätöntä, mutta jos paljon nestettä esim.

tomaattimurskaa niin esipaistaminen suotavaa.

Pohja on ohut, mutta riittää koko pellilliseen.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 68 grammaa

Mepsu83
AineksetMääräEnergiaPHRK
Bulgarian Jogurtti (Valio), annos 200g803g522kcal26.5g36.1g31.3g0g
Kananmuna kuoreton 441g630kcal55.2g1.3g45.2g0g
Gluteeniton jauhoseos (Pirkka), annos 100g1204g4190kcal42.1g975.2g12g36.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4896g10682kcal247.6g2025.2g177g72.2g
Valittu annoskoko2448g5341kcal123.8g1012.6g88.5g36.1g
Annoskoko puolitettuna1224g2671kcal61.9g506.3g44.3g18.1g
Arvot/100g100g218kcal5.1g41.4g3.6g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=409483