Rouhea porkkanakakku

Pilko pieniksi tai raasta pestyt porkkanat.

Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.

Lisää öljy rauhallisesti samalla vatkaten.

Lisää jauho-vaniljasokeri-leivinjauhe-rui
shiutaleseos.

Lisää porkkanat viimeiseksi ja sekoita taikinaa rauhallisesti.

Iso annos, joten kannattaa tehdä yleiskoneella.

Taikina on vetelähköä, mutta tiivistyy paistettaessa.

Laita vuokiin paperia tai voitele ja korppujauhota ne.
Kaada taikina vuokiin (3) ja paista 175 asteessa n tunti viisitoista minuuttia.

Voit laittaa paperin päälle kun kakku on saanut haluamasi värin.

Reseptistä tulee n. 79 annosta ja yksi annos painaa n. 34 grammaa

Ropelli65

Ropelli65 sanoi...

Yllätys, yllätys tästä tuli aivan ihanaa.

maanantai 20.10.2014 klo 19:34

AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana 568g186kcal3.5g31.6g1.1g14.5g
Sokeri 326g1321kcal0g325.2g0g0g
Intiaanisokeri (Bolivia), annos 10g229g802kcal3.9g204g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 495g622kcal54.5g1.3g44.7g0g
Vehnäjauho puolikarkea 458g1573kcal46.7g320.9g5.5g16g
Grahamjauho 92g301kcal9.7g55.7g2g9.1g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g23g92kcal0g22.7g0g0g
Leivinjauhe 18g32kcal1g6.9g0g0.1g
Nalle täysjyvä ruishiutaleet 1dl=30g55g182kcal4.4g33.6g1g10.5g
Rypsiöljyvalmiste 80%, keiju, juokseva 183g1297kcal0g0g146.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4896g12814kcal247.4g2003.8g402g100.4g
Valittu annoskoko2448g6407kcal123.7g1001.9g201g50.2g
Annoskoko puolitettuna1224g3204kcal61.9g501g100.5g25.1g
Arvot/100g100g262kcal5.1g40.9g8.2g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=443604