Äyriäispaella (Pirkka)

1. Sulata äyriäissekoitus pakkauksen ohjeen mukaan.

Valuta hyvin.

2. Hienonna sipuli ja valkosipulit.

Suikaloi paprika.

Kuutioi chorizo pieniksi kuutioiksi.

Kuumenna pannulla rasva ja kuullota sipuleita siinä hetki.

Lisää pannulle chorizo ja riisit.

Jatka kuullottamista, kunnes riisi muuttuu läpikuultavaksi.

3. Lisää pannulle kiehuva vesi ja mausteet.

Hauduta kannen alla noin 17 minuuttia, kunnes riisi on lähes kypsää.

4. Lisää joukkoon suikaloitu paprika ja hauduta pari minuuttia.

Sekoita paellaan valutettu äyriäissekoitus.

Kuumenna ja hauduta vielä 3-5 minuuttia.

Koristele paella tuoreella persiljalla ja sitruunalohkoilla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 204 grammaa

Akalliop
AineksetMääräEnergiaPHRK
Äyriäissekoitus (Pirkka), annos 350g1049g944kcal178.3g36.7g15.7g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g21g22kcal1.7g3.4g0.1g0.4g
Oliiviöljy (ekstra-neitsytoliiviöljy) (Rainbow), annos 10g30g270kcal0g0g30g0g
Paprika punainen 539g158kcal5.1g24.3g2.2g10.2g
Chorizo makkara (Pirkka), annos 100g300g1055kcal59.9g1.5g89.9g0g
Riisi tumma 509g1778kcal35.7g366.8g11.7g20.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4896g8451kcal561.4g865.4g299.2g62g
Valittu annoskoko2448g4226kcal280.7g432.7g149.6g31g
Annoskoko puolitettuna1224g2113kcal140.4g216.4g74.8g15.5g
Arvot/100g100g173kcal11.5g17.7g6.1g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=450619