Banaanikakku

Tähän kakkuun käy parhaiten ylikypsät banaanit ;)

Sekoita pehmeään rasvaan sokeri ja lisää kananmuna.

Sekoita hyvin.

Sekoita leivinjauhe vehnäjauhoihin ja lisää jauhoseos rasva-sokeri-munaseokseen.

Sekoita tasaiseksi ja painele rengasvuoan pohjalle.

Nosta taikinaa myös ylös reunoille.

Murskaa banaanit haarukalla ja sekoita niihin kermaviili, kananmuna ja vaniljasokeri.

Soseuta punaherukat (puolukatkin käy) ja levitä ne kakkupohjalle.

Kaada kermaviili-banaaniseos päälle.

Ripottele päällimmäiseksi mantelirouhetta.

Paista kakkua 200 asteessa noin puoli tuntia.

Anna seistä vuoassa jonkin aikaa ennen kuin siirrät sen tarjoiluvadille.

Alkuperäinen ohje on kotikokki.

net sivulta jota olen hiukan keventännyt :)

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 102 grammaa

Peikkis
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuorineen punnittu 121g151kcal13.3g0.3g10.9g0g
Leivinjauhe 10g18kcal0.5g3.8g0g0.1g
Punaherukka 201g114kcal2.9g15.1g0.8g10g
Kermaviili, kevyt (ingman keittiöni) 2%402g241kcal12.9g28.5g8g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 121g151kcal13.3g0.3g10.9g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g8g32kcal0g8g0g0g
Margariini 60%, rainbow/pirkka/eldorado 251g1348kcal2.3g1.8g150.6g0g
Banaani, keskikokoinen painaa 120g743g624kcal8.2g136g3g13.4g
Fariinisokeri141g571kcal0g140.4g0g0g
Mantelirouhe, 1 rkl60g348kcal12.7g3.2g30.4g7g
Graham täysjyvävehnäjauho, Myllyn Paras (1dl=65g)392g1253kcal54g227.1g12.5g48.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4896g9703kcal240.2g1129g454.2g158.8g
Valittu annoskoko2448g4851kcal120.1g564.5g227.1g79.4g
Annoskoko puolitettuna1224g2426kcal60.1g282.3g113.6g39.7g
Arvot/100g100g198kcal4.9g23.1g9.3g3.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=65218