Pätkiskakku

Margariini ja pätkikset sulatetaan kattilassa.

Kananmunat ja sokeri vaahdoksi.

Lisää vähän jäähtynyt sulatus vaahtoon.

Kuivat aineet sekaisin ja valmista veteen kaakao.

Lisää taikinan joukkoon.

Laita taikina korppujauhotettuun n.0,9 L kokoiseen rengasvuokaan.

Paista 175 asteessa n. 50 min.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 35 grammaa

Miara
AineksetMääräEnergiaPHRK
Leivontamargariini 80%, pirkka/rainbow/eldorado 37g264kcal0.3g0.1g29.7g0g
Pätkis minibites 1 kpl (Fazer), annos 5g37g182kcal1.3g22.7g9.3g0g
Kananmuna kuoreton 39g56kcal4.9g0.1g4g0g
Sokeri 39g158kcal0g38.9g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 52g180kcal5.3g36.7g0.6g1.8g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g1.4g5.7kcal0g1.4g0g0g
Leivinjauhe 0.7g1.2kcal0g0.3g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 35g0kcal0g0g0g0g
Kaakaojauhe, fazer2.8g9kcal0.7g0.3g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana490g1712kcal25g201g88.4g3.6g
Valittu annoskoko245g856kcal12.5g100.5g44.2g1.8g
Annoskoko puolitettuna123g428kcal6.3g50.3g22.1g0.9g
Arvot/100g100g350kcal5.1g41g18g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=278594