Gluteeniton sitruuna-tuorejuustokakku

Sulata voi

200g voita

Vatkaa munat vaahdoksi

3 munaa

Lisää sokeri ja vatkaa vaahdoksi.

2dl sokeri

Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää siivilän läpi taikinaan

3dl jauhoja
2tl leivinjauhetta
2tl psylliumia
2tl vaniljasokeria

Lisää maito
3rkl

Sitruunamehutiivistettä niiin, että maistuu.

Paista 170 astetta n.45min

Päälle Valioin Viola vaniljatuorejuustoa

Viola vaniljatuorejuusto 200g

Reseptistä tulee n. 25 annosta ja yksi annos painaa n. 35 grammaa

Hannuzka79
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 35g255kcal0.4g0.1g28.5g0g
Sokeri 48g194kcal0g47.7g0g0g
Kananmuna kuoreton 46g66kcal5.8g0.1g4.7g0g
Fin mix hieno jauhoseos, luontaisesti gluteeniton (Semper), annos 100g51g172kcal1.3g41.9g0.3g1g
Psyllium ravintokuitu (Finax), annos 5g1.4g0.1kcal0g0g0g1.2g
Leivinjauhe 2.8g4.9kcal0.1g1.1g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g2.2g9kcal0g2.2g0g0g
Rasvaton maito, laktoositon maitojuoma, d-vitamiinia 1ug 2.8g0.7kcal0.1g0.1g0g0g
Viola tuorejuusto, vanilija (Valio), annos 100g56g174kcal3.3g8.4g14g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana490g1750kcal22g203.2g95g4.4g
Valittu annoskoko245g875kcal11g101.6g47.5g2.2g
Annoskoko puolitettuna123g437kcal5.5g50.8g23.8g1.1g
Arvot/100g100g357kcal4.5g41.5g19.4g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=422047