Syrnikki - Rahkaletut

Sekoita ainekset, anna turvota 10 min ja paista öljyllä miedolla lämmöllä pikkulettupannulla tai uunissa 200 asteessa n. 30 min.

(1 annos = yhtä n. 10 cm halkaisijan lettua pikkulettujen pannulla)

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 35 grammaa

Noelli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rahka, maitorahka , maustamaton, rasvaa <0,5 % 116g69kcal11.4g3.5g0.5g0g
Sokeri 20g80kcal0g19.7g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai30g105kcal3.6g21.4g0.6g0.9g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g2.3g9kcal0g2.3g0g0g
Suola, annos 3g0.6g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 76g109kcal9.6g0.2g7.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana490g745kcal49.2g94.2g17.8g1.8g
Valittu annoskoko245g372kcal24.6g47.1g8.9g0.9g
Annoskoko puolitettuna123g186kcal12.3g23.6g4.5g0.5g
Arvot/100g100g152kcal10g19.2g3.6g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=446104