Gluteeniton maustekakku, (itsetehty)

Tavallisella kuivakakun ohjeella.

Rasvat ja sokeri sekaisin, munat perään ja lopuksi kuivat aineet.

Jotta kakku on gluteeniton, vuoka on voideltava hyvin ja sen voi jauhottaa esim.

gluteenittomalla jauhoseoksella.

Reseptistä tulee n. 25 annosta ja yksi annos painaa n. 35 grammaa

Juanada
AineksetMääräEnergiaPHRK
Margariini 80 % laktoositon 71g494kcal0.5g0g55.6g0g
Neilikka, annos 4g0.6g2.1kcal0g0.4g0g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g1.4g4.4kcal0.2g0.8g0.1g0.4g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g1.1g4.1kcal0g0.9g0g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka2.8g11kcal0g2.8g0g0g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 59g199kcal0g48.4g0g0.8g
Sokeri 60g243kcal0g59.8g0g0g
Kananmuna kuoreton 47g66kcal5.8g0.1g4.8g0g
Leivinjauhe 2.8g5kcal0.1g1.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana490g2057kcal13.2g228.6g121g2.4g
Valittu annoskoko245g1028kcal6.6g114.3g60.5g1.2g
Annoskoko puolitettuna123g514kcal3.3g57.2g30.3g0.6g
Arvot/100g100g420kcal2.7g46.7g24.7g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=72094