Tanttamarin mutakakku

Sulata voi ja suklaa kulhossa mikrossa tai vesi hauteessa.

Voitele irtopohjainen vuoka.

Anna voi-suklaa seoksen jäähtyä hetken ja vatkaa kananmunat yksitellen joukkoon.

Taikina voi hetkeksi juoksettua, mutta kuohkeutuu uudelleen.

Sekoita joukkoon soijajauho tai mantelijauho.

Halutessa voi laittaa makeutusainetta.

Paista 200 asteessa 10-15 min. Tarjoile kermavaahdon kanssa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 70 grammaa

Tanttamari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 70g508kcal0.8g0.3g56.9g0g
Kananmuna, omega, kuoreton 96g134kcal12g0.3g9.4g0g
Taloussuklaa, lidl (Fin carre), annos 200g70g335kcal4.9g36.4g18.9g0g
Hermesetas-jauhe3.5g10kcal0g2g0g1.4g
Soijajauho, Reformi vähärasvainen5.3g19kcal2.6g1.9g0.1g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana490g2011kcal40.6g81.8g170.6g4.2g
Valittu annoskoko245g1006kcal20.3g40.9g85.3g2.1g
Annoskoko puolitettuna123g503kcal10.2g20.5g42.7g1.1g
Arvot/100g100g410kcal8.3g16.7g34.8g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=175038