Pesto-lohi

Hiero lohifileen pintaan murskatut valkosipulinkynnet, sekä pestokastike.

Laita kala Look-kalapussiin.

Leikkaa pussin kulmasta pala pois, varmista, että ilma-aukko on yläkulmassa, jottei neste valu uunipellille.

Tarkista myös, ettei pussi kosketa uunin grillivastuksia.

Kypsennä kalaa 175-200 asteisessa uunissa noin puoli tuntia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 280 grammaa

Tiitukka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Merilohifile, norja219g364kcal36.6g0g24.1g0g
Valkosipuli 2.6g2.8kcal0.2g0.4g0g0.1g
Pesto alla Genovese (Sacla italia), annos 50g23g102kcal1.3g1g10.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana490g937kcal76.2g2.8g68.8g0.2g
Valittu annoskoko245g468kcal38.1g1.4g34.4g0.1g
Annoskoko puolitettuna123g234kcal19.1g0.7g17.2g0.1g
Arvot/100g100g191kcal15.6g0.6g14g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=264397