Banaanikakku Esikko

Banaanit survotaan ja sekoitetaan sokerin kanssa.

Kevyesti vatkatut munat lisätään, samoin kerma ja sulatettu tai juokseva margariini ja viimeksi jauhot, joihin on sekoitettu leivinjauho, sooda 1tl ja vaniljasokeri.

Paista uunin alaosassa 1h miedossa lämmössä 175c.

Kakun voi myös pakastaa.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 70 grammaa

Esikko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Banaani, keskikokoinen painaa 120g84g70kcal0.9g15.3g0.3g1.5g
Canderel makeutusjauhe35g134kcal1g32.4g0g0g
Kananmuna kuoreton 19g27kcal2.4g0.1g2g0g
Leivontamargariini 80% juokseva, keskiarvo 1g7.4kcal0g0g0.8g0g
Margariini, flora kevyt 40 17g66kcal0g0.9g7g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g1.7g7kcal0g1.7g0g0g
Leivinjauhe 1.7g3.1kcal0.1g0.7g0g0g
Soijakerma light (Alpro soija), annos 100g17g12kcal0.3g0.6g0.9g0.1g
Vehnäjauho puolikarkea 68g233kcal6.9g47.6g0.8g2.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana490g1120kcal23.2g198.6g23.6g8g
Valittu annoskoko245g560kcal11.6g99.3g11.8g4g
Annoskoko puolitettuna123g280kcal5.8g49.7g5.9g2g
Arvot/100g100g229kcal4.7g40.5g4.8g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=279917