Amerikkalaiset pannukakut

Yhdistä kuivat aineet kulhossa keskenään.

Sekoita toisessa kulhossa maito, kananmunat ja öljy.

Kaada seos jauhojen joukkoon.

Sekoita taikina tasaiseksi.

Paista ohukaispannulla melko paksuja pannukakkuja.

Paista miedolla lämmöllä, jotta ne ehtivät kypsyä myös sisältä.

Kun pinta alkaa hyytyä, käännä pannukakut ja anna paistua vielä hetki.

Tarjoile pannukakut vaahterasiirapin tai vaalean siirapin kanssa jälkiruokana.

Voit myös halutessasi lisätä taikinaan 2 dl mustikoita, viipaloitua banaania tai omenaa.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 35 grammaa

Cerise
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 79g270kcal8g55g0.9g2.8g
Sokeri 1.4g5.6kcal0g1.4g0g0g
Leivinjauhe 3.5g6.1kcal0.2g1.3g0g0g
Suola, annos 3g0.9g0kcal0g0g0g0g
Rasvaton maito, laktoositon maitojuoma, d-vitamiinia 1ug 104g28kcal3.4g3.2g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 42g52kcal4.6g0.1g3.7g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl16g140kcal0g0g15.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana490g1002kcal32.4g122g40.4g5.6g
Valittu annoskoko245g501kcal16.2g61g20.2g2.8g
Annoskoko puolitettuna123g251kcal8.1g30.5g10.1g1.4g
Arvot/100g100g204kcal6.6g24.9g8.2g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=280589