Herkkuleipä

Sekoita hiiva kädenlämpöiseen veteen.

Lisää muut aineet.

Anna kohota tunnin verran.

Voitele ja korppujauhota n. 20 cm leipävuoka.

Kaada taikina vuokaan ja anna kohota uunin lämpenemisen ajan.

(175 astetta) Laita vuoka uuniin 15 minuutiksi.

Sen jälkeen alenna uunin lämpötilaa 100 asteeseen ja anna kypsyä noin tunnin.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 70 grammaa

Shun
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 105g0kcal0g0g0g0g
Hiiva 8.8g6.5kcal1.1g0.1g0g0.6g
Suola, annos 3g1.8g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 4.2g37kcal0g0g4.2g0g
Kaurahiutale 14g53kcal2g8g1g1.4g
Pellavansiemenrouhe,Risetti11g56kcal2.8g3.7g3.2g3.2g
Mantelilastu (A la meira)8.8g53kcal2.1g0.6g4.7g0g
Vehnäjauho puolikarkea 91g313kcal9.3g63.8g1.1g3.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana490g1035kcal34.6g152.4g28.4g16.8g
Valittu annoskoko245g518kcal17.3g76.2g14.2g8.4g
Annoskoko puolitettuna123g259kcal8.7g38.1g7.1g4.2g
Arvot/100g100g211kcal7.1g31.1g5.8g3.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=291640