Mustikkapannari

Sekoita kaikki ainekset paitsi mustikat ja anna taikinan turvota jääkaapissa.

Kaada pellille leivinpaperin päälle ja ripottele mustikat pinnalle. 200 astetta, 30 min. Ei kovin makea, voi lisätä sokeria tai tarjota hillon tai jäätelön kanssa.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 98 grammaa

Helena45
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen109g36kcal3.6g5.4g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 51g174kcal5.2g35.5g0.6g1.8g
Suola, annos 3g0.5g0kcal0g0g0g0g
Leivinjauhe 0.8g1.4kcal0g0.3g0g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g0.8g2.4kcal0.1g0.5g0.1g0.2g
Vanilliinisokeri, teelusikka0.8g3.1kcal0g0.8g0g0g
Kananmuna kuoreton 26g37kcal3.2g0.1g2.6g0g
Mustikka metsä- 47g21kcal0.2g3g0.3g1.5g
Hermesetas -neste1.6g0kcal0g0g0g0g
Flora ruoka kevyt & paksu7.8g4.7kcal0.1g0.4g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana490g559kcal24.8g92g7.8g7g
Valittu annoskoko245g279kcal12.4g46g3.9g3.5g
Annoskoko puolitettuna123g140kcal6.2g23g2g1.8g
Arvot/100g100g114kcal5.1g18.8g1.6g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=370321