Parmesaani-kana fetalla

Laita kanafileet rypsiöjlyllä öljytylle kuumalle pannulle.

Mausta fileet pippurilla ja ruhosipulilla, ehkä lisää hitu suolaa.

Paista fileet lähes kypsiksi.

Lisää raastettu parmesaani ja feta.

Paista fileet kypsiksi.

Tarjoa fileet keitetyn parsan kera, pannulle jää juustoista mehevä kastike...

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 140 grammaa

Mummo39
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerifilee, marinoimaton140g150kcal32.3g0g2.1g0g
Fetajuusto arla 8% (100g)70g105kcal11.2g2.8g5.6g0g
Rypsiöljyvalmiste (juokseva, keiju)11g76kcal0g0g8.4g0g
Parmesaani (Joku), annos 30g15g59kcal3.7g0g5.1g0g
Maustepippuri, annos 1g1.8g0.1kcal0g0g0g0g
Ruohosipuli 7.4g1.7kcal0.1g0.1g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana490g783kcal94.6g5.8g42.4g0.4g
Valittu annoskoko245g391kcal47.3g2.9g21.2g0.2g
Annoskoko puolitettuna123g196kcal23.7g1.5g10.6g0.1g
Arvot/100g100g160kcal19.3g1.2g8.6g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=375153