Kanarisotto

Ruskista kanat, mausta ja laita sivuun.

Kuullota riisi voi-öljyseoksessa, lisää pilkottu sipuli sekä vähitellen kanaliemi.

Lisää valkoviini.

Keitä riisi kypsäksi, lisää kanat ja raastettu parmesan.

Tarkista maku.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 140 grammaa

Cherrymom
AineksetMääräEnergiaPHRK
Riisi pitkäjyväinen, puuroutumaton 77g277kcal6.2g60.5g0.4g1.3g
Broileri, rintafilee, paistettu, nahaton 77g128kcal21.2g0g4.7g0g
Sipuli (kuorittu)26g7.1kcal0.3g1.3g0.1g0.4g
Voi, normaalisuolainen (Valio)2.2g16kcal0g0g1.8g0g
Oliiviöljy 2.2g19kcal0g0g2.2g0g
Valkoviini kuiva 22g15kcal0.1g0.1g0g0g
Parmesan parmigiliano reggiano (Castelli), annos 25g8.8g34kcal2.9g0g2.5g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)3.3g8.5kcal0.4g0.4g0.6g0g
Pakastemaissi (Apetit), annos 100g27g34kcal0.8g7g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana490g1079kcal63.8g138.6g24.8g3.4g
Valittu annoskoko245g539kcal31.9g69.3g12.4g1.7g
Annoskoko puolitettuna123g270kcal16g34.7g6.2g0.9g
Arvot/100g100g220kcal13g28.3g5.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=464680