Valkosuklaa-daimkakku

Sekoita keksinmurut ja sula rasva, painele seos leivinpaperilla vuorattuun irtopohjavuokaan.

Laita liivatteet likoamaan runsaaseen kylmään veteen.

Vatkaa kerma vaahdoksi, mausta sokerilla ja vaniljasokerilla, lisää rahka.

Kääntele joukkoon sulatettu suklaa, lisää sitruunamehu ja daimmurut.

Sulata liivatteet tilkkaan kiehuvaa vettä, anna jäähtyä pieni hetki.

Kaada liivateneste seokseen ohuena nauhana koko ajan sekoittaen.

Kaada täyte vuokaan murupohjan päälle, anna hyytyä 2-4 tuntia tai yön yli. Koristele miten haluat.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 98 grammaa

Pertsi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Becel olive (Becel), annos 100g6.2g22kcal0g0.2g2.4g0g
Becel juokseva, annos 10g15g96kcal0g0g10.8g0g
Digestive Light McVitie´s, annos 15 g62g277kcal4.4g42.3g12.3g2.2g
Vispikerma Flora 20%52g114kcal1.6g2.6g10.4g0g
Rasvaton maitorahkavalmiste 0,2% (Ehrmann)42g23kcal3.5g2.1g0.1g0g
Valkosuklaa panda, levy 130g27g151kcal2.3g14.8g9.2g0g
Daimsuklaa (Marabou), annos 200g16g85kcal0.8g9.2g5g0g
Sitruunamehu, laimentamaton3.1g0.7kcal0g0g0g0g
Sokeri 18g72kcal0g17.6g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g2.1g8.3kcal0g2.1g0g0g
Liivatelehti, gelatiini3.1g11kcal2.7g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana490g1719kcal30.6g181.8g100.4g4.4g
Valittu annoskoko245g860kcal15.3g90.9g50.2g2.2g
Annoskoko puolitettuna123g430kcal7.7g45.5g25.1g1.1g
Arvot/100g100g351kcal6.2g37.1g20.5g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=84963