Possunlihakastike

Poista lihasta näkyvä rasva ja kalvot, viipaloi ohuiksi viipaleiksi.

Mausta soijakastikeella, jätä maustumaan n. 30 min. Silppua sipuli.

Ruskista lihat rypsiöljyssä muutamassa erässä sipulin kanssa.

Lisää ruokakerma ja hauduta n. 10 min.

Tarjoa lisäksi esim.

lohkoperunoita.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 218 grammaa

Taiska
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)38g10kcal0.5g1.8g0.1g0.6g
Porsaanfilee ulko/sisäfilee, rasvaa 4,5 % 132g165kcal27.6g0g5.9g0g
Soijakastike, Aroi, aito kiinalainen, 10ml8.5g11kcal0.6g1.7g0g0g
Rypsiöljy, kultasula (Raisio), annos 5g5.6g51kcal0g0g5.6g0g
Ruokakerma 2% (Valio), annos 50g62g34kcal1.9g4g1.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana491g541kcal61.2g15g25.6g1.2g
Valittu annoskoko245g271kcal30.6g7.5g12.8g0.6g
Annoskoko puolitettuna123g135kcal15.3g3.8g6.4g0.3g
Arvot/100g100g110kcal12.5g3.1g5.2g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=111414