Persikkapiirakka

150 g rasvaa (vähärasvainen Oivariini)
1 dl sokeria
1 muna
3 dl vehnäjauhoja
1 tl leivinjauhetta

1 prk kermaviiliä
1/2 dl sokeria
1 tl vaniljasokeria
pienen sitruunan mehu

1 tlk persikoita

Vaahdota rasva ja sokeri, lisää muna.

Sekoita kuivat ainekset ja lisää rasva-sokeri-munaseokseen.

Taputtele piirakka/irtopohjavuuan pohjalle.

Sekoita täytteen ainekset.

Viipaloi persikat ja lado taikinan päälle, kaada päälle kermaviiliseos.

Paista 200 asteessa n. 30 min.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 109 grammaa

Hannat
AineksetMääräEnergiaPHRK
Persikkasäilyke Del Monte59g29kcal0.3g6.6g0.1g0.6g
Sitruunamehu, laimentamaton5.2g1.1kcal0g0.1g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.9g3.6kcal0g0.9g0g0g
Kevyt kermaviili 3.5% hyla (Valio)45g29kcal1.4g2.2g1.6g0g
Leivinjauhe1.4g2.4kcal0.1g0.5g0g0g
Vehnäjauho, Anni Helena, 1 dl47g175kcal5.7g35g1g1.7g
Kananmuna kuoreton23g33kcal2.8g0g2.3g0g
Sokeri30g120kcal0g29.5g0g0g
Oivariini vähärasvainen34g187kcal0.3g0.3g20.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana491g1160kcal21.2g150.2g50.8g4.6g
Valittu annoskoko245g580kcal10.6g75.1g25.4g2.3g
Annoskoko puolitettuna123g290kcal5.3g37.6g12.7g1.2g
Arvot/100g100g236kcal4.3g30.6g10.4g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=29983