Kaalipossupata

Lado pilkotut kaalit, sipulit ja porkkanat uunipataan.

Lisää maustepippuria, suolaa ja lihaliemijauhetta.

Paista possupalat pannulla ja lisää pataan.

Lisää vettä ja anna hautua 175 asteessa n. 2 - 3 tuntia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 218 grammaa

Roona78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali keräkaali 112g31kcal1.3g4.6g0.2g2.4g
Sipuli (kuorittu)28g7.6kcal0.4g1.3g0.1g0.5g
Porkkana, keskikokoinen 65g18g5.1kcal0.1g1.1g0g0.5g
Viljapossun sisäfilee maustamaton (Hk), annos 125g70g91kcal14.8g0g2.9g0g
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g14g4.2kcal0.1g0.6g0g0g
Valkosipuli 2.1g2.3kcal0.2g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana491g284kcal33.8g15.8g6.4g6.8g
Valittu annoskoko245g142kcal16.9g7.9g3.2g3.4g
Annoskoko puolitettuna123g71kcal8.5g4g1.6g1.7g
Arvot/100g100g58kcal6.9g3.2g1.3g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=312589