Raparperikiisseli

Mitat litroina

Kiisseli:
Raparperi 5dl
Vesi 1l
Sokeri 1dl

Suurus:
Vesi 1dl
Perunajauhot 6rkl

Valmistus:
Laita raparperinpalat, vesi ja sokeri kattilaan ja keitä hiljalleen noin 10 minuuttia.

Nosta kattila liedeltä.

Sekoita perunajauhot kylmään veteen.

Nosta kattila takaisin liedelle.

Kaada suurus ohuena nauhana koko ajan hyvin sekoittaen keitettyjen raparperinpalojen joukkoon.

Kun kiisseli pulpahtaa pari kertaa, se on valmista.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 218 grammaa

Einekseines
AineksetMääräEnergiaPHRK
Raparperi 70g24kcal0.5g3.9g0.1g1g
Vesi141g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 12g49kcal0g11.9g0g0g
Vesi14g0kcal0g0g0g0g
Perunajauho 1dl=70g8.4g28kcal0g6.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana490g201kcal1g45.4g0.2g2g
Valittu annoskoko245g100kcal0.5g22.7g0.1g1g
Annoskoko puolitettuna123g50kcal0.3g11.4g0.1g0.5g
Arvot/100g100g41kcal0.2g9.3g0g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=361996