Olutpiirakka

Pohja: plo olutta, jauhoja 4dl, ruokaöljyä, ja kaksi kananmunaa sekasin pellille
täyte: 450-500g jauhelihaa, kermaviili prkl, prkl tomaattimurskaa, sipuli ja pinnalle juustoraaste ps

uuniin 225 astetta 30-40min

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 123 grammaa

Destodimus
AineksetMääräEnergiaPHRK
Olut keskiolut, 4,5 til% alkoholia 41g18kcal0.2g1.7g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai33g114kcal3.9g23.1g0.7g1g
Ruokaöljy keskiarvo 1g8.8kcal0g0g1g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 14g17kcal1.5g0g1.2g0g
Jauheliha, sika-nauta 56g125kcal9.8g0g9.6g0g
Sipuli 3.7g1.1kcal0g0.2g0g0.1g
Tomaattimurska 50g15kcal0.3g2.6g0.1g0.9g
Kermaviili, rasvaa 6 %, vähälaktoosinen 25g22kcal0.8g1.1g1.5g0g
Emmentaljuustoraaste (pss) (Rainbow), annos 175g22g85kcal6.3g0.4g6.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana491g809kcal45.6g58.2g40.8g4g
Valittu annoskoko245g405kcal22.8g29.1g20.4g2g
Annoskoko puolitettuna123g202kcal11.4g14.6g10.2g1g
Arvot/100g100g165kcal9.3g11.9g8.3g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=338574