Liha-valkkarivuoka

Ruskista lihoja 250 asteessa vartin verran ja mausta aromisuolalla ja pippurilla.

Sekoita joukkoon pilkotut makkarat ja sipulit.

Kaada tomaattimurska päälle ja kypsennä 200 asteessa 15-30min.

Kippaa päälle perunat, suolaa ja valkosipulijauhetta väliin, ja kermat.

Jatka paistamista kunnes potut on kunnolla kypsiä eli noin tunti.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 393 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkosipuliperunat, Rainbow 750g/pss78g58kcal0.9g14.1g0.2g0g
Karjalanpaisti atria 700g73g117kcal13.9g0g6.7g0g
Tomaattimurska (Euro shopper)41g12kcal0.4g1.6g0.2g0.1g
Kevytkerma21g25kcal0.7g0.9g2.1g0g
Kasvirasvasekoite, Rainbow, 7%21g18kcal0.3g0.9g1.5g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g7.8g2.1kcal0.1g0.4g0g0.1g
Balkan (Kokki (hk)), annos 20g4.2g10kcal0.5g0.2g0.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana491g484kcal33.6g36.2g23g0.4g
Valittu annoskoko246g242kcal16.8g18.1g11.5g0.2g
Annoskoko puolitettuna123g121kcal8.4g9.1g5.8g0.1g
Arvot/100g100g99kcal6.8g7.4g4.7g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=165920