Pihlajanmarja-porkkanamarmeladi HY

Keitä riivityt pihlajanmarjat vesitilkassa pehmeiksi ja soseuta esim.

sauvasekoittajalla.

Lisää marjasose, porkkanaraaste, sokeri ja kanelitanko kattilaan, keitä pienellä lämmöllä, kunnes porkkanaraaste on pehmeää ja seos paksua.

Poista kanelitanko ja purkita puhtaisiin purkkeihin.

Sopii myös kermakakkuun ja kääretorttuun.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1311 grammaa

Helena45
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pihlajanmarja 94g42kcal0.7g5.9g0g5.6g
Porkkanaraaste 200g94g25kcal0.6g5g0.2g2.3g
Hillosokeri (Dansukker), annos 1000g56g219kcal0g55.1g0g0g
Kanelitanko (Söderman), annos 11g2.1g13kcal0.1g1.2g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana492g598kcal2.8g134.4g1.8g15.8g
Valittu annoskoko246g299kcal1.4g67.2g0.9g7.9g
Annoskoko puolitettuna123g150kcal0.7g33.6g0.5g4g
Arvot/100g100g122kcal0.6g27.3g0.4g3.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=308669