Kikherne-kanacurry

Ryöppää pinaattia suolalla maustetussa vedessä muutama minuutti.

Kaada vesi pois ja puristele pinaatit kuiviksi.

Leikkaa pinaatit pienemmiksi paloiksi esim.

saksilla.

Leikkaa broileri isohkoiksi paloiksi ja paista pannulla öljyssä.

Voit siirtää paistetut broilerit sivuun odottelemaan.

Kuori ja hienonna valkosipuli.

Kuullota sitä paistinpannulla öljyssä muutama minuutti.

Lisää pannulle juustokumina ja valutetut kikherneet.

Jatka paistamista, kunnes kikherneet lämpenevät.

Lisää joukkoon pinaatti ja broileri.

Mausta mustapippurilla ja suolalla.

Tarjoa riisi-ohran kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 281 grammaa

Naksuti

Naksuti sanoi...

Tosi hyvää ruokaa! Kastikkeeksi sopii mainiosti itsetehty tsatsiki!

lauantai 25.04.2009 klo 10:07

AineksetMääräEnergiaPHRK
Pinaatti 44g5.8kcal0.7g0.2g0.1g0.6g
Valkosipuli, tuore, silputtu2.2g2.3kcal0.2g0.4g0g0g
Öljyt, oliiviöljy (Bertolli Extra Vergine) 13,5 g 1 rkl3g27kcal0g0g3g0g
Kikherne säilötty Bonduelle88g114kcal5.7g17.5g2.6g4.4g
Broileri, rintafilee, nahaton 66g70kcal15.2g0g1g0g
Riisiohra Kypsennetty (Myllyn paras), annos 100g44g167kcal3.9g31.3g0.6g2.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana492g771kcal51.4g98.8g14.6g15.6g
Valittu annoskoko246g386kcal25.7g49.4g7.3g7.8g
Annoskoko puolitettuna123g193kcal12.9g24.7g3.7g3.9g
Arvot/100g100g157kcal10.4g20.1g3g3.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=120202