Susan banaanikakku

150 g margariinia
1,5 dl sokeria
2 munaa
4-5 dl vehnäjauhoja
2 tl leivinjauhetta
1 tl soodaa
1/2 tl suolaa
1/2 tl neilikkaa
2 tl kanelia
3-4 banaania

1. Vaahdota sokeri ja margariini.

2. Lisää munat yksitellen joukkoon koko ajan hyvin vatkaten.

3. Sekoita kuivat aineet keskenään.

4. Murskaa banaanit haarukalla.

5. Sekoita vaahtoon vuorotellen banaania ja jauhoseosta.

Paista isossa jauhotetussa kakkuvuoassa 170 asteessa n. 50-60 min.
Mausteina voit käyttää myös kanelia ja kardemummaa (jätä pois inkivääri ja neilikka).

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1124 grammaa

Susanstrand
AineksetMääräEnergiaPHRK
Leivontamargariini (Flora), annos 150g33g220kcal0g0g26.3g0g
Kananmuna kuorineen punnittu30g38kcal3.3g0.1g2.7g0g
Vehnäjauho puolikarkea 71g244kcal7.2g49.8g0.9g2.5g
Leivinjauhe 2.2g3.8kcal0.1g0.8g0g0g
Suola, annos 3g1.1g0kcal0g0g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g2.2g8kcal0.1g1.7g0.1g0g
Banaani, keskikokoinen painaa 120g79g66kcal0.9g14.4g0.3g1.4g
Sokeri 28g113kcal0g27.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana492g1385kcal23.2g189.4g60.6g7.8g
Valittu annoskoko246g693kcal11.6g94.7g30.3g3.9g
Annoskoko puolitettuna123g346kcal5.8g47.4g15.2g2g
Arvot/100g100g282kcal4.7g38.5g12.3g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=122406