Makaronilaatikko hirvenlihasta

Keitä makaronit kypsäki lihaliemellä maustetussa vedessä.

Ruskista hirvenjauheliha samoin sipuli ja mausta mieleisksi.

Sekoita kypsät tuotteet toisiinsa uunivuokaan.

Maitoon lisätään kananmuna, suolaa valkopip.

ja muita haluamiasi mausteita, kaada maitoseos edellisiin ja eikun uuniin. 200C n. 1 h.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 281 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni (myllynparas raaka)35g123kcal4.5g24.4g0.7g1.1g
Sipuli 4.4g1.3kcal0.1g0.2g0g0.1g
Lihaliemijauhe/tiiviste 2.6g7.7kcal0.3g0.4g0.6g0g
Hirvenliha 24g27kcal5g0g0.7g0g
Vesi131g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 5.2g7.5kcal0.7g0g0.5g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 44g20kcal1.3g2.1g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana491g371kcal23.8g54.2g6.4g2.4g
Valittu annoskoko246g185kcal11.9g27.1g3.2g1.2g
Annoskoko puolitettuna123g93kcal6g13.6g1.6g0.6g
Arvot/100g100g76kcal4.8g11g1.3g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=77639