Tomaatti-vuohenjuustokeitto

Hienonna sipuli, paprika ja valkosipuli.

Kuullota niitä öljyssä kattilan pohjalla.

Lisää yrttimausteet.

Kaada sekaan tomattimurska, paseeratut tomaatit, sokeri ja mustapippurirouhe.

Huuhdo tölkit vedellä ja kaada vesi kattilaan.

Anna kiehua miedolla lämmöllä 15 min. ja hämmentele välillä.

Lisää suola ja murentele vuohenjuusto sekaan.

Kaada ruokakerma joukkoon ja sekoita.

Ota kattila levyltä ja soseuta keitto sauvasekoittimella.

Jos keitto on liian sakeaa, lisää vettä.

Laita takaisin levylle ja anna hautua vielä 10 min. Maista ja lisää tarvittaessa suola.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 350 grammaa

Megi70
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 33g289kcal0g0g32.7g0g
Sipuli (kuorittu)117g32kcal1.5g5.6g0.2g2g
Valkosipuli 9g10kcal0.7g1.5g0.1g0.2g
Paprika, punainen58g15kcal0.5g2.7g0.2g1.2g
Oregano, kuivattu 1.2g3.6kcal0.1g0.3g0.1g0.5g
Basilika, kuivattu 1.2g3kcal0.2g0.2g0g0.5g
Timjami 1.2g3.3kcal0.1g0.3g0.1g0.4g
Sokeri 4.7g19kcal0g4.7g0g0g
Mustapippuri 2.3g6.5kcal0.3g0.9g0.1g0.6g
Tomaattimurska, Polpa di Pomodoro (Campo largo (lidl)), annos 400g933g187kcal12.1g28g1.9g0g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g583g146kcal7.6g24.5g1.2g0g
Vesi, vesijohtovesi 233g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g5.8g0kcal0g0g0g0g
Vuohenjuusto, petit chebra (Lidl), annos 100g233g705kcal44.3g0.5g58.3g0g
Ruokakerma hyla luomu 15% (Valio), annos 200g233g373kcal4.9g8.9g35g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4900g3583kcal144.6g156.2g259.8g10.8g
Valittu annoskoko2450g1791kcal72.3g78.1g129.9g5.4g
Annoskoko puolitettuna1225g896kcal36.2g39.1g65g2.7g
Arvot/100g100g73kcal3g3.2g5.3g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=362950